• Menu

0 recente resultaten

Video: We waren te gast in de Tweede Kamer om te praten over online kinderrechten

Op 2 oktober informeerden we leden van de Tweede Kamer tijdens een rondetafel over online kinderrechten. Een belangrijke onderwerp, omdat kinderen (en volwassenen trouwens ook) meer online zijn dan ooit, en hun rechten daar ook gewaarborgd moeten worden.

Bekijk het rondetafelgesprek over kinderrechten online

We maakten van deze gelegenheid gebruik om belangrijke aandachtspunten te delen rondom online kinderrechten. Denk aan: de rol die sociale media speelt in het leven van kinderen en wat voor regelgeving er nodig is om online platformen gezond te krijgen voor zowel volwassenen en kinderen. Ook vermeldden we onze visie op leeftijdsverificatie (technische tools om de leeftijd van mensen op internet vast te stellen), waarbij we Kamerleden op het hart drukten oog te houden voor de risico's die dit meebrengt voor privacy. Bekijk bovenstaande video voor onze inbreng (in het derde blok, vanaf 2 uur) of lees onze position paper.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Jij bent een officiële supporter van een vrij internet!

Dankjewel voor het steunen en welkom als officiële supporter van een vrij internet.

Je ontvangt de inlogcode voor de donateursomgeving zo snel mogelijk via de mail. Of klik via de knop hieronder om meteen naar de donateursomgeving te gaan.

Naar donateursomgeving

Er ging iets mis tijdens de betaling

Je betaling is niet juist afgehandeld, probeer nog eens.

Support en doneer!

Meer weten over doneren aan ons? Lees er hier alles over.